Marketingvriend aan huis bij AE

Re:Connect was jarenlang een intern event van AE, waar massa’s interessante content werd gedeeld. Vanuit marketingoogpunt werd er beslist om voor het 25-jarige jubileum dit event open te stellen voor externen. Umbau mocht deze transitie begeleiden.

Klant

AE

Sector

ICT

Tags

  • eventbegeleiding
  • grafisch ontwerp

Aanpak

Inside out

Umbau is vaste marketingpartner van ICT bedrijf AE – denk: 360° marketing. Met hun jaarlijkse interne event op de planning, dat voor hun jubileum opengetrokken werd naar extern publiek, lag er een extra focus op vlotte eventprocessen en een sterke AE-branding. Bovendien moet er een externe doelgroep worden aangesproken via direct mail, e-mail en landingspagina’s.

Quote

Het mixen van eigen mensen met klanten en prospecten zorgt voor verbinding.

Resultaat

Hoe interessante content en fun leidde tot een succesvol event

Re:Connect/Scrumrock bestond al op kleine schaal en werd herboren als een grootschalig evenement met inspirerende sprekers, levendige paneldiscussies en boeiende casestudy’s. Een unieke dag die aangevuld werd met een fantastisch muziek- en foodtruckfestival.

De volledige uitnodigingstrack, de branding op het event en de post-event communicatie werd ondersteund door Umbau. En het resultaat mocht er zijn, want het event was op minder dan drie weken ‘uitverkocht’. De extra, nieuwe contacten die daarbij kwamen kijken, waren uiteraard mooi meegenomen voor AE. Doel? Bereikt!

Waar Umbau het verschil maakte

De mix van klanten en eigen medewerkers zorgt voor een gezonde spanning in content en naar organisatie toe. Door ervaring van het team, werden hier de juiste keuzes gemaakt. Ook met de branding maken we een verschil.

Quote

Al op enkele weken in het uitnodigingstraject, bereikte Re:Connect haar maximale capaciteit.

Umbau'ers op dit project

Teamwerk verricht wonderen

Maak kennis met het team
  • Koen Helsen

    Co-Founder

  • Anke Dekort

    Graphic Designer

  • Charlotte Leeman

    Graphic Designer

Geïnspireerd door onze aanpak?

Get in touch

Herken je jouw B2B-organisatie in deze case? Of ben je geïnspireerd door onze aanpak? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Of je nu voor een nieuwe strategie gaat, creativiteit zoekt of gewoon wat extra hulp kunt gebruiken, bij Umbau denken we graag met je mee.

We houden ervan om ideeën om te zetten in iets tastbaars. Laten we samen jouw visie werkelijkheid maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende project kunnen laten schitteren!